Dieselvarmere Airdrome XL 5kw multivolt

(4 omtaler)
Legg til telefonkontroll HER!

Velg modell for å se nøyaktig pris

3290,00 kr3790,00 kr inkl. moms

Produktinformasjon

Tilkoblinger

Et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter for å passe enhver situasjon. 230V for de som trenger varme der det finnes strømnett, USB for deg på fjellet, og batteritilkobling med trinnløs inngang for spenning mellom 10 og 30 volt.

230v

USB TYP A

10 ~ 30v

Bærbar og praktisk

Kompakt design, perfekt for deg som trenger en flyttbar varmekilde, ideell for bruk i telt, hytter, garasjer eller i huset ved strømbrudd. Varmetilførselen er lett og veier kun 8,1 kg, og den er enkel å bære med seg takket være et solid håndtak i aluminium. Installasjonen krever minimal innsats – fyll drivstoff, koble til strømkilden, og du er klar til å gå.

8,1 kilo
Lett å ta med
5,5 Liter
Tankvolum

GSM kompatibel

Timer
Fjernkontroll

Termostat

Forbedret ytelse

Kompakt design, perfekt for deg som trenger en flyttbar varmekilde, hovedsakelig nyttig i telt, hytter, garasjer eller i huset ved strømbrudd. Varmeren er lett og veier kun 8,1 kg, og den er enkel å bære med seg takket være et solid håndtak i aluminium. Installasjonen krever minimal innsats – fyll drivstoff, koble til strømkilden, tut & kjør.

Ettermarkeds-pumpe

Ny viftemotor

Forbedret lyddemper

39 db
52 db
Ved laveste effekt
Ved høyeste effekt

Spesifikasjoner

Egenskaper

Styr dieselvarmeren med telefonen uansett hvor du er! Med arctic link får du oversikt over romtemperaturen og du kan også styre alle varmeapparatets funksjoner direkte på telefonen.

Den mest praktiske dieselvarmeren på markedet!

Denne varmeren gir varme uansett hvor du befinner deg. Den er lett og praktisk, og kommer med integrerte funksjoner som lading for telefon eller lommelykt. Den innebygde termostaten hjelper deg med å opprettholde en jevn romtemperatur uten anstrengelse. I tillegg kan dieselvarmeren enkelt kontrolleres på avstand med den medfølgende fjernkontrollen, som har en rekkevidde på opptil 100 meter under gode forhold. Du kan også enkelt starte varmen automatisk, for eksempel når du våkner eller kommer hjem, takket være den integrerte timer-funksjonen. Vifte motoren og drivstoffpumpen har fått en betydelig oppdatering, noe som betyr at dieselvarmeren nå bruker kun 9 watt ved laveste effekt, en betydelig forbedring.

Praktisk og lett å håndtere

Den kompakte designen er perfekt for deg som trenger en flyttbar varmekilde, nyttig på steder som telt, hytte, garasje eller i huset ved strømbrudd. Med et effektivt viftessystem fordeler varmen jevnt og kan håndtere opptil 120 kubikkmeter luft per time. Varmeren er lett, veier kun 8 kg, og er enkel å bære med seg takket være et pålitelig håndtak i aluminium. Installasjonen krever minimal innsats – fyll drivstoff, koble til strømkilden, og du er klar til å gå.

Tilkoblingsmuligheter
  • USB: På baksiden finner du to USB-uttak, perfekt for å lade telefonen eller lommelykten. 
  • Batteritilkoblinger: To skruterminaler lar deg koble batterier med trinnløs spenning mellom 10 og 30 volt. 230V 
  • Inngang: For deg som ønsker å unngå batterier og koble dieselvarmeren direkte til vegguttaket.
 
 
 
 
 
Brukervennlige funksjoner:
  • Temperaturregulering: Innebygd effekt- og temperaturstyring tilpasser seg alle situasjoner.
  • Timer: For forhåndsinnstilt start eller stopp av varmesystemet.
  • Fjernkontroll: Inkludert for enkel på/avslåing eller justering på avstand. Rekkevidden er opptil 100 meter under gode forhold.
  • Imponerende luftstrøm: Kan sirkulere opptil 120 m³ luft.
2023 års uppgraderingar:
  • Ny balansert vifte motor: Forbedrer levetiden og reduserer støynivået.
  • Oppdatert drivstoffpumpe: Reduserer også støynivåene betydelig.
  • Forbedret lyddemper: Ny design og optimalisert luftinntak for stillere drift.
  • Oppgradert hovedkort og skjerm: Designet for utvidede konfigurasjonsalternativer og støtter driftsspenning fra 10-30 volt samt 230V via vegguttak.
  • Forsterket chassis: Kjølige plastkomponenter er erstattet med mer holdbart aluminium.
 
Inkuderar

-Ljuddämpare
-Värmeledningsrör 3″ 1m
-Avgasrör 1″ 60cm långt
-Insugsrör för luft till flamma 1″ 60cm långt
-Strömkabel ca 2m
-Klammer & skruv

Se manual nedan

airdrome xl user manual

l