Om trales

Erfaring som grunnstein

Trales.no – din pålitelige partner innen Dieselvarmere! Med mange år i bransjen har vi bygget vår virksomhet på et solid grunnlag av ekspertise og engasjement. Vi har vært en pålitelig aktør i dieselverdenen og har utviklet oss gjennom årene for å møte våre kunders behov. Vår lange erfaring har gitt oss en dyp forståelse av bransjen og dens utfordringer, og vi fortsetter å vokse og utvikle oss for å forbli en ledende kraft i vår sektor.

Handle hvor som helst, når som helst.

Vi har åpent 24 timer i døgnet og du kan enkelt bestille via mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin hjemme. Du har 14 dager med åpent kjøp og gratis frakt over 2000 NOK. I tillegg har vi et eget distribusjonslager i Norge som gir deg smidige leveranser og rask håndtering av dine bestillinger. Vår størrelse gjør at vi kan holde prisene lavere enn konkurrentene.

Hitta rätt delar omedelbart

Du kan enkelt hitta produkter gjorda speciellt för din maskin, på kategorisidan «reservdelar» har vi kategoriserat delarna för enkel navigering. Vi har i regel alla delar till alla våra maskiner på lager. Glöm inte att nyttja garantin on något skett under garantitiden!

Kundeservice i fokus

Hos Trales.no er vårt hovedmål å tilby enestående kundeservice. Vi tror på å bygge sterke og langsiktige relasjoner med våre kunder, og dette gjenspeiles i hver interaksjon vi har. Vår dedikerte kundestøtte er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og gi ekspertråd. Vi forstår at hver kunde er unik og har sine egne behov, og vi jobber hardt for å skreddersy løsninger som passer akkurat for deg. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi streber etter å overgå forventningene dine ved enhver anledning.

Kunnskapsrike medarbeidere og omfattende lager i Norge

Våre ansatte består av lidenskapelige eksperter innen dieselteknologi og industrirelaterte felt. Vi er stolte av å ha et team med inngående kunnskap og erfaring som kan hjelpe deg med alt fra å velge riktige produkter til å løse tekniske utfordringer. Vi har et omfattende lager i Norrbotten, som gjør at vi kan tilby rask og smidig logistikk.